Dobrodosli na sajt Poliklinike Consiilum Dr. Špira

Poliklinika Consilium Dr Špira osnovana je juna 2003. godine kao ordinacija , a prerasla je u polikliniku juna 2008. i sve vreme je u istom prostoru na adresi Stevana Sremca 50 u Pirotu.

Delatnosti rada poliklinike su interna medicina, radiologija i alergologija. Lekari specijalisti u svom radu koriste savremene medicinske aparate za dijagnostiku i svojim pacijentima omogućuju kompletan uvid u njihovo zdravstveno stanje, kao i dalje praćenje istog.

U poliklinici izuzetnu pažnju poklanjamo i prevenciji koja se sprovodi putem redovnih specijalističkih i sistematskih pregleda , kako za pojedince , tako i za grupe.

Tim naših stručnjaka pruža kontinuiranu brigu svakom pacijentu počev od prvog susreta, koji je obično u vidu fizikalnog pregleda , zatim dijagnostike i utvrđivanja trenutnog zdravstvenog stanja , pri čemu se često koriste konsultacije i konzilijarni rad više specijalista , a potom određivanje adekvatne terapije i daljeg praćenja ukoliko postoji potreba.

Pored specijalističkih pregleda iz svih medicinskih delatnosti za koje smo registrovani i koje obavljamo u prostoru naše poliklinike, u mogućnosti smo da neke preglede obavimo i u kući pacijenta.

ZDRAVLJE NIJE SVE, ALI BEZ ZDRAVLJA SVE JE NIŠTA

Radno vreme svaki radni dan od 7.00 – 20.00 i subotom  od 7.00 – 13.00

010 311 988 / 064 19 34 102

consiliumdrspira@gmail.com

Stevana Sremca 50, Pirot